TESTS. Kā rīkosies, ja ceļu pārskries melns kaķis?

Foto – Pixabay

Gūt panākumus dzīvē nav tik vienkārši. Itin bieži sasniegt izvirzītos mērķus traucē paša neticība saviem spēkiem. Daudzi nevēlas to atklāti atzīt, toties zemapziņā viņus visu laiku urda doma, “ka tikai kaut kas nenotiktu, ka tikai viss nenojuktu”.

Atklāt sevī šo nedrošību, aizdomīgumu un šaubas, lai vēlāk tās uzveiktu, palīdzēs šis tests, kura uzdevums ir precizēt jūsu attieksmi pret negatīvām likteņa zīmēm.

1. Kā rīkosities, ja ceļu šķērsojis melns kaķis? a) Turpināšu iet tālāk. b) Pagaidīšu, kamēr aizies kāds cits. c) Pagriezīšos un iešu citā virzienā.

2. Ja, pērkot biļeti, jums tiek iedota 13. vieta, vai lūgsiet to apmainīt? a) Nē, neredzu iemeslu to darīt. b) Jā, ja tas būs iespējams. c) Visādā ziņā, jo tā ir nelaimīga vieta.

3. Kā rīkosities, ja pēkšņi satiktu sievieti ar tukšu spaini? a) Nepievērsīšu nekādu uzmanību. b) Domās iespļaušu spainī. c) Nodomāšu, ka tuvākajā laikā iecerētais neveiksies.

4. Ja, izejot no mājas, pēc pāris soļiem konstatēsiet, ka esat aizmirsis kādu lietu? a) Atgriezīšos un paņemšu. b) Atgriezīšos, lai to paņemtu, bet noteikti ieskatīšos spogulī. c) Atpakaļ neiešu, jo tā ir slikta zīme.

5. Vai mēdzat kādam stāstīt par saviem tuvākajiem nodomiem? a) Jā, jo man ir svarīgs citu cilvēku padoms un atbalsts. b) Jā, taču pirms tam it kā pārspļauju kreisajam plecam vai piesitu pie koka, lai nenoskaustu. c) Nē, jo, ja tā dara, iecerētais neizdodas.

6. Vai no rīta no gultas vienmēr pieceļaties ar labo kāju? a) Neesmu tam pievērsis uzmanību. b) Cenšos to darīt. c) Vienmēr. Bet, ja gadās piecelties ar kreiso, tad, lai diena būtu veiksmīga, liekos atpakaļ gultā un ceļos vēlreiz.

7. Ko jūs nodomāsiet, ja, atvadoties no drauga, jūsu rokas nejauši sakrustosies? a) Neko. b) Jau tuvākajā laikā vajadzētu viņam piezvanīt. c) Mēs tik drīz nesatiksimies vai arī nesatiksimies vispār.

8. Ja sapnī redzējāt savu mirušo vecmāmiņu, kura neatlaidīgi sauca jūs pie sevis, ko darīsiet, kad būsiet pamodies? a) Ka vajadzētu aiziet pie viņas uz kapiem. b) Pieiešu pie loga un pateikšu: “Kur aizgāja nakts, tur arī sapnis!” c) Neapzināti sākšu domāt, ka tuvojas nāve.

9. Kā rīkosities, ja uz galda izbirs sāls?
a) Noslaucīšu galdu un varbūt papiktošos par savu neveiklību. b) Trīs šķipsniņas pārmetīšu pār kreiso plecu. c) Pacentīšos tajā dienā ne ar vienu īpaši nekontaktēties.

Saskaitiet iegūtos punktus! Katrs atbildes “a” variants ir 1 punkts, “b” variants – 2, bet “c” variants – 3 punkti.

Atbildes – nākamajā lapā!

Pievienot komentāru